MIÉRT TRIANGLE®?

A TRIANGLE® új, fejlett alternatív tintái megfelelnek minden gyártói igénynek és jól illeszkednek a nyomtatókhoz és nyomtatófejekhez. A TRIANGLE® világszerte három kontinensen van jelen kiterjedt értékesítési hálózatával, emellett nagy hangsúlyt fektet a helyi értékesítési és technikai támogatásra, melynek köszönhetően Ön teljes biztonsággal használhatja a TRIANGLE® alternatív megoldásait. Nyomtasson akár féláron és fejlessze vállalkozását a TRIANGLE® költséghatékony megoldásaival!

Kémiai kompatibilitás

A TRIANGLE® márkanévvel ellátott termékek kémiai kompatibilitásuknak köszönhetően könnyen cserélhetők a gyári tintákkal. Kiterjedt teszt sorozatokat készítettünk annak biztosítására, hogy termékeink a felhasználók számára a megszokott gyári minőséget biztosítsák.

Színkompatibilitás

A TRIANGLE® magas színvonalat képvisel a gyári színprofilokhoz való illeszkedések területén is. Színkompatibilis logónkkal ellátott termékeink használata során egyszerűen nyomtathat a nyomtatója gyári színprofiljait használva így biztosítva a könnyű átállást.

2 ÉV kültéri tartósság

A kültéri tartósság idejének meghatározása a nyomtatott kép észrevehető, látható romlása a tervezett megtekintési távolságból nézve, adott időszakon belül. A TRIANGLE® kültéri tintái 2 ÉVIG tartják meg minőségüket felületvédelem nélkül.

Technikai támogatás

Szakembereink támogatást nyújtanak a felhasználók számára a TRIANGLE® termékeinek megismerése és felhasználása során egyaránt. Tapasztalattal rendelkezünk a szélesformátumú nyomtatók üzemeltetésében, így termékeink használatához technikai támogatást nyújtunk, valamint megtalál minden szükséges kiegészítőt és alkatrészt.